Content page
Diös säljer till Brf i Gävle | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Diös säljer till Brf i Gävle

Diös säljer fastigheten Söder 38:5 i Gävle till bostadsrättsföreningen Söderstak Gävle. Försäljningen sker som en tredimensionell fastighetsbildning där 1 320 kvadratmeter av fastighetens totala uthyrningsbara yta om 2.851 kvadratmeter säljs. Tillträdet skedde den 20 februari och överlåts som bolag till ett värde om 18 miljoner kronor.

FV Idag 2015-02-25

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Diös säljer till Brf i Gävle

Diös säljer fastigheten Söder 38:5 i Gävle till bostadsrättsföreningen Söderstak Gävle. Försäljningen sker som en tredimensionell fastighetsbildning där 1 320 kvadratmeter av fastighetens totala uthyrningsbara yta om 2.851 kvadratmeter säljs. Tillträdet skedde den 20 februari och överlåts som bolag till ett värde om 18 miljoner kronor.

FV Idag 2015-02-25

MER stenafastigheter.se

Comments are closed