Content page
Skanska lockar advokatfirma till projekt vid Ullevi | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanska lockar advokatfirma till projekt vid Ullevi

Lämnar Lilla Nygatan 2. Skanska har på kort tid tecknat ytterligare ett hyreskontrakt i projektfastigheten Park 49 vid Gamla Ullevi och Trädgårdsföreningen i Göteborg. Denna gång ett avtal om 400 kvadratmeter, på våning 9 av 10, till advokatbyrån Litigate. Advokatfirman lämnar därmed fastigheten Inom Vallgraven 5:1, på Lilla Nygatan 2, som ägs av SEB Trygg Liv.

Projketet var tidigare känt som Ullevi Terrasser och nyligen teckande Västsvenska Handelskammaren kontrakt om 1.230 kvm på första våningsplanet i fastigheten. Totalt kommer huset att ha 7.500 kvm uthyrningsbar yta och vara inflyttningsklart i början av 2016.

Litigate är en affärsjuridisk advokatbyrå. med inriktning på affärsjuridik, fastighetsrätt och processrätt. De flyttar in i sina lokaler 1 april 2016.

– Det är extra kul att i ett tidigt skede teckna kontrakt med en medveten kund som ser ett värde av att sitta i en profilfastighet. Vi ser ett fortsatt stort intresse för den här typen av moderna arbetsplatser i rätt lägen säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-24

Park49, som huset kommer se ut när det står klart.
Park49, som huset kommer se ut när det står klart.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed