Content page
Provinsfastigheter avvecklade i Katrineholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Provinsfastigheter avvecklade i Katrineholm

REL Fastighets AB köpte för 100 miljoner. Genom bolagsförvärv har REL Fastighets AB förvärvat fastigheterna Grepen 1-4 och Tröskan 4 i Katrineholm från Provinsfastigheter. Fastigheterna innehåller 224 bostadslägenheter med en area om 15.300 kvm. Det underliggande fastighetsvärdet i den affären var omkring 100 miljoner.

Parallellt förvärvade REL även två mindre bostadsfastigheter i Vingåker från Jakob Johansson, ägare till Provinsfastigheter. Fastigheterna Bryggaren 4 och Gärdet 2 innehåller cirka 2.650 kvm med 42 lägenheter. Värdet i den transaktionen uppgick till omkring 10 miljoner. Swedbank Kommersiella fastigheter i Stockholm initierade affärerna.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed