Content page
Kontorsyielderna pressas neråt i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kontorsyielderna pressas neråt i Göteborg

Ny rapport. Sepref, (The Swedish Property Research Forum) har släppt sin konsensusrapport för kontorslokalers hyresnivåer och yielder för första kvartalet 2015. Yielderna i Stockholm har under Q1 2015 legat still på 4,25 procent jämfört med Q4 2015, i Göteborg har de fallit marginellt till 4,75 och i Malmö har de legat still på 5,25. I diagrammen nedan finns en längre historik presenterad i form av staplar för prime rent-hyra och som kurva för yieldutvecklingen. Den nedersta bilden är sammanställning som också innehåller branschen förväntningar, angett i procent, på ett års sikt.

Fastighetsvärlden Idag           2015-02-19

Utveckling Stockholm.
Utveckling Stockholm.
Utveckling Göteborg.
Utveckling Göteborg.
Utveckling Malmö.
Utveckling Malmö.
Sammanställning av undersökningen samt branschens  förväntningar på ett års sikt.
Sammanställning av undersökningen samt branschens förväntningar på ett års sikt.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed