Content page
Fastpartner förändrar i koncernledningen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fastpartner förändrar i koncernledningen

Ny regionchef i Gävleborg. Fastpartner har genomfört förändringar i koncernledningen. Christopher Johansson har tillträtt tjänsten som marknadschef och efterträder Per Sjöling som valt att gå ned i arbetstid. Christopher började arbeta inom Fastpartners förvaltning 2012. Tidigare anställningar har varit inom bank- och finanssektorn, däribland Swedbank och Danske Bank. Christopher är 37 år och teknologie doktor inom datalogi från Kungliga Tekniska Högskolan, KTH.

Vidare har Fredrik Thorgren anställts som regionchef i Gävleborg och efterträder Anders Svensson som kommer att gå ned i tid samt arbeta med specifika arbetsuppgifter. Fredrik arbetar idag som affärsområdeschef på Diös, affärsområde Dalarna. Fredrik är 40 år, har lång branscherfarenhet och är utbildad civilekonom med inriktning fastigheter. Fredrik börjar sin anställning hos Fastpartner den 1 april 2015.

– Anställningarna utgör en del av flera pågående rekryteringar som beror på Fastpartners snabba expansion de två senaste åren säger Svante Hedström, Fastighetschef på Fastpartner.

Fastighetsvärlden Idag            2015-02-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed