Content page
Ica släpper förvaltningen av 72 livsmedelsbutiker | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ica släpper förvaltningen av 72 livsmedelsbutiker

Riksbyggen tar över. Ett 5-årigt samarbetsavtal med Ica Fastigheter Sverige ger Riksbyggen ansvar för teknisk drift­entreprenad (yttre och inre skötsel) av 72 Ica-butiker – allt från Maxi Ica Stormarknad och Ica Kvantum, till Ica Supermarket och Ica Nära, från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

För både Riksbyggen och Ica Fastigheter Sverige är det nya 5-årsavtalet strategiskt viktigt. Redan sedan tidigare har Riksbyggen ansvarat för förvaltning av ett stort antal ICA-butiker inom koncernens olika segment.

– Vi är väldigt glada över förtroendet att få sköta den tekniska driften av så många av Ica:s marknadsplatser, säger Michael Bernzon, chef för företags- och offentliga kunder inom Riksbyggen Fastighetsförvaltning. Det här är en stor affär för oss och en god möjlighet att visa på bredden i vårt erbjudande.

Fastighetsvärlden Idag         2015-02-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed