Content page
Chilli hyr 2300 kvm i Solåscenter | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Chilli hyr 2300 kvm i Solåscenter

Möbel- och heminredningsföretaget Chilli har tecknat avtal för 2.300 kvm i Förvaltnings AB Lustgårdens Solåscenter i Jönköping. Därmed är anläggningen fullt uthyrd. De lokaler Chilli tecknat avtal för hade tidigare Media Markt. Hemelektronikföretaget finns kvar på Solåscenter men nu i ungefär hälften så stora lokaler som de tidigare disponerade.

FV Idag 2015-02-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Chilli hyr 2300 kvm i Solåscenter

Möbel- och heminredningsföretaget Chilli har tecknat avtal för 2.300 kvm i Förvaltnings AB Lustgårdens Solåscenter i Jönköping. Därmed är anläggningen fullt uthyrd. De lokaler Chilli tecknat avtal för hade tidigare Media Markt. Hemelektronikföretaget finns kvar på Solåscenter men nu i ungefär hälften så stora lokaler som de tidigare disponerade.

FV Idag 2015-02-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Chilli hyr 2300 kvm i Solåscenter

Möbel- och heminredningsföretaget Chilli har tecknat avtal för 2.300 kvm i Förvaltnings AB Lustgårdens Solåscenter i Jönköping. Därmed är anläggningen fullt uthyrd. De lokaler Chilli tecknat avtal för hade tidigare Media Markt. Hemelektronikföretaget finns kvar på Solåscenter men nu i ungefär hälften så stora lokaler som de tidigare disponerade.

FV Idag 2015-02-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed