Content page
Lokaler för 250 mkr till nya polisskolan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lokaler för 250 mkr till nya polisskolan

Snart går flytten från Solna till Huddinge. En flytt av polisutbildningen från Sörentorp i Solna till Campus Flemingsberg i Huddinge påbörjas i vår.

Akademiska Hus och Södertörns högskola har tillsammans tecknat avtal om att utveckla både nya och befintliga lokaler för polisprogrammets verksamhet. Akademiska Hus investerar cirka 250 miljoner kronor i projektet och det blir inflyttning i både ny- och ombyggnationen under 2017.

Byggprojektet på Alfred Nobels Allé 12 och 14 delas upp i två delar, en ombyggnad och en nybyggnad, totalt cirka 12 700 kvadratmeter. Lokalerna kommer att innehålla bland annat skjutbanor, övningshall, lärosalar, rum för administration, omklädningsrum, förråd och garage. I markplanet byggs en huvudentré. Utvändigt iordningsställs en mindre körgård för övningar. De båda husen kommer vara sammankopplade under mark.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed