Content page
Baltazar rekryterar Joakim Hofsten från Nordier | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Baltazar rekryterar Joakim Hofsten från Nordier

3 av 20 på Topplistan. Fastighetsrådgivaren Baltazar, som grundades hösten 2013, har efter ett framgångsrikt 2014, valt att starta en transaktionsavdelning. Joakim Hofsten har rekryterats som ansvarig för att bygga upp den delen av verksamheten.

Joakim Hofsten har tidigare erfarenhet från Nordier och Persen Skei där han har arbetat med fastighetstransaktioner under många år.

– Sedan Baltazar startade i september 2013 har vi fått in en mängd förfrågningar på både sälj- och köpuppdrag och vi behöver därför fokusera mer på transaktion som ett av våra affärsområden. Vi är väldigt glada över att få in Joakim på Baltazar. Joakim har många kvaliteter som vi tycker passar väl in i vårt team, såsom hans kreativa förmåga att hitta och genomföra nya affärer. Genom denna rekrytering är vi väl förberedda på framtida uppdrag, säger Mattias Bäckman, delägare och grundare i Baltazar.

Baltazar har under 2014 bidragit till ett flertal större uthyrningar och även initierat en transaktion innefattande två kontorsfastigheter i Kista.

Som rådgivare till fastighetsägare, har Baltazar genomfört tre av de tjugo största uthyrningarna i landet avseende kontor. (Fastighetvärldens Top-20 lista, läs mer här)

Baltazar är en oberoende partnerägd fastighetsrådgivare där Mattias Bäckman, James Mehks och Joakim Wallsten är grundare och där nu även Joakim Hofsten går in som partner.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed