Content page
Roslagsbanan kan förlängas till Odenplan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Roslagsbanan kan förlängas till Odenplan

Diligentia, SEB och Folksam vinnare. Landstingets trafikförvaltning utreder möjligheten att förlänga Roslagsbanan till Odenplan för att där tillsammans med tunnelbana och pendeltåg skapa ett starkt nav. Idén är att dra Roslagsbanan i en tunnel från universitetet och vidare in under röda linjen längs Valhallavägen för att sedan få slutstation vid Odenplan. Även Centralen utreds som slutstation, skriver Mitt i Vasastan.

2017 ansluts pendeltågen, när Citybanan står klar, till Odenplan och 2020 är det tänkt att den nya gula linjen med tunnelbana till Hagastaden, och sedan vidare till Arenastaden, ska står klar. Största fastighetsägare vid Odenplan är Folksam Fastigheter, SEB Trygg Liv och Diligentia.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed