Content page
Rikshem förvärvar 6 fastigheter i Malmö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Rikshem förvärvar 6 fastigheter i Malmö

Heimstadenskapat bolag säljer. Rikshem köper sex bostadsfastigheter i Malmö, med totalt 135 lägenheter och en sammanlagd uthyrbar area om 8.893 kvm. Fyra av fastigheterna ligger i Möllevången.

Säljare är det norska bolaget Svensk Boligutleie, ett bolag som Heimstaden förvaltat fastigheterna åt. Fastigheterna förvärvades ursprungligen 2009 av ett bolag som kallades HKS, där Heimstaden och Ståhls var delägare med en tredjedel var. Därefter har vissa ägarförändringar skett i bolaget.

Rikshem äger sedan tidigare både vårdboende, hyresfastigheter och studentboende i Malmö-området.

–Malmö är Sveriges tredje största stad och Rikshem förbereder en plattform för att kunna etablera sig som nationell allmännytta i Malmö. Därför är det mycket glädjande att vi kan fortsätta växa i Malmö, säger Ilija Batljan, vice vd och chef för affärsutveckling på Rikshem.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Rikshem förvärvar 6 fastigheter i Malmö

Heimstadenskapat bolag säljer. Rikshem köper sex bostadsfastigheter i Malmö, med totalt 135 lägenheter och en sammanlagd uthyrbar area om 8.893 kvm. Fyra av fastigheterna ligger i Möllevången.

Säljare är det norska bolaget Svensk Boligutleie, ett bolag som Heimstaden förvaltat fastigheterna åt. Fastigheterna förvärvades ursprungligen 2009 av ett bolag som kallades HKS, där Heimstaden och Ståhls var delägare med en tredjedel var. Därefter har vissa ägarförändringar skett i bolaget.

Rikshem äger sedan tidigare både vårdboende, hyresfastigheter och studentboende i Malmö-området.

–Malmö är Sveriges tredje största stad och Rikshem förbereder en plattform för att kunna etablera sig som nationell allmännytta i Malmö. Därför är det mycket glädjande att vi kan fortsätta växa i Malmö, säger Ilija Batljan, vice vd och chef för affärsutveckling på Rikshem.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed