Content page
Göran Langer ny VD för Sigtunahem | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Göran Langer ny VD för Sigtunahem

Tidigare jobbat på Vasakronan och Diligentia.Sigtunahems styrelse har utsett Göran Langer, 54 år, som ny VD för det allmännyttiga bostadsföretaget i Sigtuna kommun. Han kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef vid Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen i Sundbybergs stad. Han tillträder VD-posten preliminärt i miten av maj och ersätter Kicki Björklund som tillträdde som VD för Bostadsbolaget i Göteborg vid årsskiftet.

Göran Langer har en bakgrund som civilingenjör vid KTH samt lång erfarenhet av fastighetsbranschen med en rad anställningar inom kom- mersiella fastigheter alltsedan början av 1990-talet, bland annat som affärsenhetschef vid Diligentia (2005–2009) och marknadsområdeschef Vasakronan (2002–2005). Dessförinnan arbetade Langer vid Ericsson Real Estate och Locum.

– Vi är mycket glada och nöjda över att hälsa Göran Langer välkommen i SigtunaHems organisation, säger styrelseordförande Per Lundström (s).

– Jag har alltid drömt om att någon gång få ge min tid, kraft, kunskap och erfarenhet till bostadsbranschen. Att välja var man ska bo, i vilken form och miljö är kanske ett av de viktigaste besluten man tar i livet. Vad kan vara mer motiverande, säger Göran Langer, ny VD vid Sigtunahem.

Sigtunahem äger 4.500 hyresrätter i Sigtuna kommun.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed