Content page
Cordea Savills förlänger förvaltningsavtal med Newsec | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Cordea Savills förlänger förvaltningsavtal med Newsec

Cordea Savills förlänger avtalet med Newsec vilket innebär att Newsec även under de kommande tre åren kommer att förvalta samtliga handels- och kontorsfastigheterna i Sverige åt Cordea Savills. I uppdraget ingår både ekonomisk, teknisk och kontraktsförvaltning.

Newsec har förvaltat fastigheter i Sverige åt Cordea Savills sedan 2011. De flesta av fastigheterna i beståndet är handelsfastigheter och finns i bland annat Stockholm, Växjö, Karlskrona och Linköping.

– Vi är väldigt glada över det fortsatta samarbetet med Cordea Savills och att få förvalta deras bestånd, säger Anneli Johansson, kundansvarig Newsec Asset Management.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Cordea Savills förlänger förvaltningsavtal med Newsec

Cordea Savills förlänger avtalet med Newsec vilket innebär att Newsec även under de kommande tre åren kommer att förvalta samtliga handels- och kontorsfastigheterna i Sverige åt Cordea Savills. I uppdraget ingår både ekonomisk, teknisk och kontraktsförvaltning.

Newsec har förvaltat fastigheter i Sverige åt Cordea Savills sedan 2011. De flesta av fastigheterna i beståndet är handelsfastigheter och finns i bland annat Stockholm, Växjö, Karlskrona och Linköping.

– Vi är väldigt glada över det fortsatta samarbetet med Cordea Savills och att få förvalta deras bestånd, säger Anneli Johansson, kundansvarig Newsec Asset Management.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed