Content page
Boendedialog i Handen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Boendedialog i Handen

Datum: 2015-02-09 15:00
Text:

​Handen och Haninge växer. Stena Fastigheter vill att fler ska kunna bo och leva i Handen. Nu har du chansen att vara med och påverka framtidens Handen. Vad är bra och vad är mindre bra och vad saknar du i Handen? Inga detaljplaner är gjorda och dina synpunkter är lika viktiga som någon annans. Var med och påverka genom att delta på våra Idéforum eller hör av dig genom vårt kontaktformulär för att dela med dig av dina tankar!

Vi har sammanställt en rapport från Idéforum 2 som hölls den 12 januari i Kulturhuset i Handen. En sammanfattning av rapporten hittar du här.

Läs hela rapporten och ta del av Idéforum 1 på: nyahanden.se

MER stenafastigheter.se

Comments are closed