Content page
Ännu en kommunal försäljning – nu i Upplands Väsby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ännu en kommunal försäljning – nu i Upplands Väsby

677 lägenheter – PwC har uppdraget. Den rödgröna majoriteten i Upplands Väsby vill sälja hela det kommunala bostadsbolaget Bo i Väsby AB (Bovab). Fastighetsvärlden kan berätta att det är PwC som har säljuppdraget. I beståndet finns 677 lägenheter, varav 476 finns i området Carlslund. Dessutom finns till exempel 52 studentlägenheter vid pendeltågsstationen.

Bovab bildades så sent som 2012 när beståndet separerades från det större kommunala bolaget Väsbyhem. Då ingick 813 lägenheter, men några fastigheter har sålts till bostadsrättsföreningar. Arne Månsson (tidigare Infracity) är VD på deltid för Bovab.

De senaste veckorna har Fastighetsvärlden berättat att Värmdö kommun överväger att sälja hela sin allmännytta (läs mer här) och att Eskilstuna kommun planerar delförsäljning (läs mer här).

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Ännu en kommunal försäljning – nu i Upplands Väsby

677 lägenheter – PwC har uppdraget. Den rödgröna majoriteten i Upplands Väsby vill sälja hela det kommunala bostadsbolaget Bo i Väsby AB (Bovab). Fastighetsvärlden kan berätta att det är PwC som har säljuppdraget. I beståndet finns 677 lägenheter, varav 476 finns i området Carlslund. Dessutom finns till exempel 52 studentlägenheter vid pendeltågsstationen.

Bovab bildades så sent som 2012 när beståndet separerades från det större kommunala bolaget Väsbyhem. Då ingick 813 lägenheter, men några fastigheter har sålts till bostadsrättsföreningar. Arne Månsson (tidigare Infracity) är VD på deltid för Bovab.

De senaste veckorna har Fastighetsvärlden berättat att Värmdö kommun överväger att sälja hela sin allmännytta (läs mer här) och att Eskilstuna kommun planerar delförsäljning (läs mer här).

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed