Content page
Offensivt CBRE rekryterar 8 nya anställda | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Offensivt CBRE rekryterar 8 nya anställda

Värvar tidigare fastighetschef vid Harry Sjögren. CBRE fortsätter sin offensiv i Sverige (läs mer i magasinet Fastighetsvärlden Nr 12/2014) och expanderar nu vidare genom att anställa totalt åtta personer till kontoren i Stockholm och Göteborg.

Glenn Håkansson kommer närmast ifrån Aranäs där han arbetat som förvaltningschef under de senaste fyra åren. Dessförinnan har han arbetat som fastighetschef på Harry Sjögren inom Castellumkoncernen under 12 år. Håkansson kommer att arbeta inom Office Agency på CBRE:s kontor i Göteborg och i första hand hantera uppdrag inom projektuthyrning. Han påbörjar sin anställning i februari.

Trude Broström, som kommer närmast ifrån Newsec, förstärker teamet inom Retail Advisory och kommer att vara placerad på CBRE:s kontor i Stockholm. Hon har erfarenhet av uthyrning och förvaltning på köpcentrum och gallerior och hon tillträder sin tjänst i mars.

Inom Capital Markets har Fredrik Åberg, Hampus Otterhäll och Rebecca Wengemo anställts som analytiker i Stockholm. Emma Hesslind har rekryterats som marknadskoordinator i Göteborg.

Valuation Advisory har anställt Alexander Vintermist som förstärkning till teamet. Han kommer närmast från Newsec där han arbetat med värdering i sju år och kommer att vara placerad på CBRE:s kontor i Stockholm.

Dessutom har Anna Pasquali, senast från Advokatfirman Vinge, anställts som Compliance Officer.

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige, kommenterar:

– I en alltmer global miljö behöver vi de bästa medarbetarna och kommer fortsätta att försöka attrahera de största talangerna. CBRE fortsätter expandera för att etableras som den ledande fastighetsrådgivaren i Sverige.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed