Content page
Ny partner i Grandab Management | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny partner i Grandab Management

Martin Carlsson går in som partner i Grandab Management. Han kommer under våren 2015 inträda som partner i Grandab Management. Martin Carlsson kommer närmast från tjänsten som koncernredovisningsansvarig inom Castellum. Dessförinnan har han bland annat varit verksam inom Newsec Asset Management.

– Martins långa erfarenhet av fastighetstransaktioner, koncernredovisning och skatt tillför Grandab ytterligare kompetens till gagn för både befintliga och framtida kunder samt kommande investeringar. Martin får huvudansvaret att utveckla vårt ekonomiska och finansiella tjänsteutbud inom dessa områden säger Mikael Hasselberg, partner i Grandab Management.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed