Content page
Inflyttningsdags i Lomma | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Inflyttningsdags i Lomma

Datum: 2015-02-02 14:20
Text:

​I fredags var det inflyttningsdags i Stena Fastigheter Malmös nybyggda bostadshus, Hamnallén 18 i Lomma. Huset innehåller 33 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Stämningen var munter bland hyresgästerna som för första gången skulle få se sina nya lägenheter.

- Vi är glada över att kunna erbjuda fler hyresrätter i Lomma. På Hamnallén 18 finns nu 33 välplanerade lägenheter med god standard på ett unikt läge. Vi har haft en bra process och hoppas på att kunna bygga fler hyreslägenheter i Lomma framöver, säger Unni Sollbe, VD Stena Fastigheter Malmö AB.

År 2008 köpte Stena Fastigheter Malmö AB fastigheterna i det kommunala bostadsbolaget Lomma Fastighets ABs bestånd. Hamnallén 18 är den första nyproduktionen Stena Fastigheter gör i Lomma sedan affären genomfördes. Lomma hamn är ett mycket attraktivt område nära vatten. Läget vid så väl öppen strand som en skyddad hamn ger förutsättningar som är unika även i en kustregion som sydvästra Skåne. Fastigheten är byggd med Lomma kommuns miljöprogram i botten för minimal miljöpåverkan och utifrån Stena Fastigheters krav hållbarhet med fokus på energifrågor.
Höga förväntningar vid nyckelutlämningen

Höga förväntningar inför första besöket i nya lägenheten
Strax före kl 8 på morgonen stod hyresgästerna redo för att under drop-in kvittera ut sina nycklar i Skanskas byggbod. Stämningen bland hyresgästerna var munter och förväntansfull inför deras första besök i de nya lägenheterna. Redan vid halv tiotiden var alla nycklar utkvitterade och flyttlassen på väg in i lägenheterna.
- Allt har flutit på fint! Det är alltid roligt att träffa nya hyresgäster. Förutom nycklar till lägenheten har hyresgästerna fått inflyttningspåsar och en blomma. Vi hälsar alla varmt välkomna och hoppas att de kommer att trivas hos oss, säger Maria Swede, Uthyrare Stena Fastigheter Malmö AB.
Uthyrningen av lägenheterna har gjorts genom Boplats Syd. De enstaka lägenheter som finns kvar till uthyrning förmedlas genom direkt intresseanmälan
Hyresnivån ligger från 6 431 kr i månaden för den minsta enrummaren till 13 387 kr för den största fyran. Snitthyran blir ca 9 950 för en genomsnittstrea på 71,5 kvm.
 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Inflyttningsdags i Lomma

Datum: 2015-02-02 14:20
Text:

​I fredags var det inflyttningsdags i Stena Fastigheter Malmös nybyggda bostadshus, Hamnallén 18 i Lomma. Huset innehåller 33 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Stämningen var munter bland hyresgästerna som för första gången skulle få se sina nya lägenheter.

- Vi är glada över att kunna erbjuda fler hyresrätter i Lomma. På Hamnallén 18 finns nu 33 välplanerade lägenheter med god standard på ett unikt läge. Vi har haft en bra process och hoppas på att kunna bygga fler hyreslägenheter i Lomma framöver, säger Unni Sollbe, VD Stena Fastigheter Malmö AB.

År 2008 köpte Stena Fastigheter Malmö AB fastigheterna i det kommunala bostadsbolaget Lomma Fastighets ABs bestånd. Hamnallén 18 är den första nyproduktionen Stena Fastigheter gör i Lomma sedan affären genomfördes. Lomma hamn är ett mycket attraktivt område nära vatten. Läget vid så väl öppen strand som en skyddad hamn ger förutsättningar som är unika även i en kustregion som sydvästra Skåne. Fastigheten är byggd med Lomma kommuns miljöprogram i botten för minimal miljöpåverkan och utifrån Stena Fastigheters krav hållbarhet med fokus på energifrågor.
Höga förväntningar vid nyckelutlämningen

Höga förväntningar inför första besöket i nya lägenheten
Strax före kl 8 på morgonen stod hyresgästerna redo för att under drop-in kvittera ut sina nycklar i Skanskas byggbod. Stämningen bland hyresgästerna var munter och förväntansfull inför deras första besök i de nya lägenheterna. Redan vid halv tiotiden var alla nycklar utkvitterade och flyttlassen på väg in i lägenheterna.
- Allt har flutit på fint! Det är alltid roligt att träffa nya hyresgäster. Förutom nycklar till lägenheten har hyresgästerna fått inflyttningspåsar och en blomma. Vi hälsar alla varmt välkomna och hoppas att de kommer att trivas hos oss, säger Maria Swede, Uthyrare Stena Fastigheter Malmö AB.
Uthyrningen av lägenheterna har gjorts genom Boplats Syd. De enstaka lägenheter som finns kvar till uthyrning förmedlas genom direkt intresseanmälan
Hyresnivån ligger från 6 431 kr i månaden för den minsta enrummaren till 13 387 kr för den största fyran. Snitthyran blir ca 9 950 för en genomsnittstrea på 71,5 kvm.
 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed