Content page
Newsec Communication rekryterar politisk räv | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Newsec Communication rekryterar politisk räv

Sverker Eriksson
Sverker Eriksson

Newsec Communication rekryterat Sverker Eriksson som ny VD, och senior rådgivare inom PA. Eriksson kommer från Moderaterna där han arbetat som chef för partiet i Stockholms stad och län. Nuvarande VD, Niklas Alm, föreslås tillträda posten som
arbetande styrelseordförande.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Newsec Communication rekryterar politisk räv

Sverker Eriksson
Sverker Eriksson

Newsec Communication rekryterat Sverker Eriksson som ny VD, och senior rådgivare inom PA. Eriksson kommer från Moderaterna där han arbetat som chef för partiet i Stockholms stad och län. Nuvarande VD, Niklas Alm, föreslås tillträda posten som
arbetande styrelseordförande.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed