Content page
Thon fortsätter köpa i Överby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Thon fortsätter köpa i Överby

Köper andra fastigheten i området. Thon Property tog sig in på den svenska marknaden förra året genom ett köp av fem handelsfastigheter från Steen & Ström. En av fastigheterna som ingick då var Etage som ligger på Överby handelsplats utanför Trollhättan. Nu har man förvärvat också Coop-fastigheten i området. Säljare är Coop som stannat kvar i fastigheten som hyresgäst. I fastigheten finns också bland annat Systembolaget och ett apotek.

– Den uthyrningsbara ytan är 10.000 kvm. Nu vill vi börja utveckla området tillsammans med övriga fastighetsägare och ta vara på de synergieffekter som finns, säger Hallgeir Åndal, VD för Thon Properties i Sverige till Fastighetsvärlden.

Köpare och säljare har kommit överens om att inte gå ut med köpeskillingen.

Fastighetsvärlden Idag        2015-01-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed