Content page
Ingvor Sundbom ny CFO på Oscar Properties | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ingvor Sundbom ny CFO på Oscar Properties

Värvar från Bonnier. Oscar Properties har anställt Ingvor Sundbom som ny CFO. Hon kommer närmast från en befattning som CFO & Head of Transactions (M&A) på Bonnier Fastigheter AB, där hon varit i nära sju år. Dessförinnan har hon haft olika befattningar som CFO och inom Corporate Finance med inriktning på fastighetssektorn.

– Ingvor har en solid kompetens och det rätta drivet för att passa det höga tempot i Oscar Properties. Hon kommer att komplettera vårt ledningsteam på ett mycket bra sätt och jag är glad att vi har kunnat göra en så stark rekrytering”, kommenterar Oscar Engelbert, VD i Oscar Properties.

Ingvor Sundbom tillträder under våren och kommer under en övergångsperiod att arbeta parallellt med nuvarande tf CFO Jan Egenäs, som därefter återgår till egen konsultverksamhet.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed