Content page
Första nya hyresgästen på 20 år för Bonnier på Torsgatan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Första nya hyresgästen på 20 år för Bonnier på Torsgatan

Konsult hyr våningsplan. Sedan en tid står sju av våningsplanen i Bonnierhusets torn på Torsgatan 21 i Stockholm vakanta. JLL fick uthyrningsuppdraget förra måndagen (efter att sedan en tid haft uthyrningsuppdrag i bolagets grannfastighet) och nu är den första nya uthyrningen i fastigheten på 20 år ett faktum. Visab Consulting flyttar in.

Efter uthyrningen står fortfarande sex våningsplan tomma, våningarna 10 till 15. Våningarna har tomställts efter att husets största hyresgäst PwC har omlokaliserat inom huset (läs mer här).

– Vi visste att intresset för dessa lokaler skulle vara stort men mottagandet har överträffat alla våra förväntningar. Det känns roligt att kunna hälsa Visab Consulting välkomna till Bonnierhuset där vi ju själva också sitter, säger Bonnier Fastigheters VD Tomas Hermansson.

Förutom den nya entrén till PwC så planeras en ny restaurang i nytt läge vid Lokstallsgatan där även Bonnier Fastigheters nya kontorsprojekt ”Atlas Garden” kommer att påbörjas under året. Som ett led i dessa projekt så planeras nu även en uppgradering av gatumiljön kring fastigheterna.

Sedan några månader är det även klart att Dagens Industri lämnar Bonnierhuset. Tidningen hyr lokaler i entréplanet och kommer att flytta till DN-skrapan på Kungsholmen.

Fastighetsvärlden Idag           2015-01-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed