Content page
Lyckosam höst ökar Tobins ambitioner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lyckosam höst ökar Tobins ambitioner

Sålt för 1,1 mdr sedan i maj. Tobin Properties avser att kalla till extrastämma för att möjliggöra inhämtningen av ytterligare expansionskapital. Bolaget har haft en lyckosam period de senaste två månaderna och genom bindande avtal om försäljning av lägenheter säkrat projektintäkter om 294 mkr. Sedan i maj 2014 har Tobin säkrat projektintäkter om sammanlagt 1 108 mkt.

– Försäljningen i Tobin Properties befintliga utvecklingsprojekt har överträffat våra prognoser och vi har redan nått försäljningsmålen i våra aktuella projekt. Detta innebär att Tobin Properties nu har sänkt risken väsentligt i projektportföljen, säger bolagets VD Erik Karlin.

Det ytterligare kapitalet ska tas in för att ha beredskap för nya investeringar och fortsatt expansion.

Fastighetsvärlden Idag         2015-01-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed