Content page
Douglas och Tegelberg i affär för 155 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Douglas och Tegelberg i affär för 155 miljoner

Säljer till Brf i Åkersberga. Brf Skeppet i Österåker har förvärvat 3D-fastigheten Österåker Berga 11:94 på Storängstorget 22 och 32 och Bergavägen 8B och 8J av Tegeltornet AB, ett bolag ägt av familjerna Douglas och Tegelberg. Föreningen förvärvar fastigheten för 155 mkr.

Föreningens ombud i ombildningen var Eva Hansson och Carl Dutina på Restate Bjurfors Isaksson Brolin AB.

Fastigheten som ligger centralt på torget i Åkersberga har delats genom en 3D-bildning, utan den hade det blivit en oäkta brf vilket avsevärt hade försvårat finansieringen av affären. Bostadsrättsföreningen förvärvar nu 131 bostadslägenheter om totalt cirka 8000 kvm och 3 lokaler. Stamfastigheten består av garage och lokaler.

Tegeltornet förvärvade den nu delade fastigheten samt ytterligare en bostadsfastighet intill för 181 mkr från Citycon i slutet av 2009. Det totala paketet då innehöll 181 bostäder och 4.050 kvm kommersiella ytor. En av fastigheterna som ingick i det förvärvet såldes redan i slutet av 2013.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed