Content page
Centrumfastigheter köper mer i Norrtälje | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Centrumfastigheter köper mer i Norrtälje

Pärlor vid Stora torget ingår i affären. Den stora lokala aktören Centrumfastigheter i Norrtälje AB köper via bolagsförvärv fyra fastigheter i Norrtälje av Ulf Svensson. Det är Norrtelje tidning som berättar om att affären är klar.

I affären ingår två fastigheter vid Stora torget, Merkurius 1 och Merkurius 2 som tillsammans innehåller cirka  2.600 kvm, varav nära 2000 kvm lokaler. Hyresgäst är bland annat Handelsbanken. Taxeringsvärdet för enbart centrumfastigheterna uppgår till drygt 22 mkr.

Fastighetsvärlden Idag                     2015-01-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Centrumfastigheter köper mer i Norrtälje

Pärlor vid Stora torget ingår i affären. Den stora lokala aktören Centrumfastigheter i Norrtälje AB köper via bolagsförvärv fyra fastigheter i Norrtälje av Ulf Svensson. Det är Norrtelje tidning som berättar om att affären är klar.

I affären ingår två fastigheter vid Stora torget, Merkurius 1 och Merkurius 2 som tillsammans innehåller cirka  2.600 kvm, varav nära 2000 kvm lokaler. Hyresgäst är bland annat Handelsbanken. Taxeringsvärdet för enbart centrumfastigheterna uppgår till drygt 22 mkr.

Fastighetsvärlden Idag                     2015-01-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed