Content page
Aros Bostad ger sig in i Uppsala – första projektet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aros Bostad ger sig in i Uppsala – första projektet

Förvärvar från HSB. Aros Bostad har via en bolagsaffär förvärvat och tillträtt fastigheten Uppsala Kåbo 57:1 i Rosendalsområdet av HSB. Projektet har en laga kraft vunnen detaljplan och byggrätterna motsvarar drygt 9.000 kvm ljus BTA. Förvärvet sker inom ramen för strukturen Aros Bostad III AB.

Samir Taha, VD/Partner på Aros Bostadsutveckling AB:

– Vi är mycket glada över att kunna genomföra denna affär i ett mycket starkt utvecklingsområde. Detta blir vårt första projekt i Uppsala som är en mycket intressant marknad i stark tillväxt. Att kunna tillföra ytterligare ett byggklart utvecklingsprojekt till vår portfölj är helt i linje med våra planer att expandera vår verksamhet. Läget är mycket attraktivt med goda kommunikationer och med nära tillgång till grönområden i en mycket expansiv del av Uppsala.

Matias Lindberg, VD HSB Projektpartner AB:

– HSB har många spännande bostadsområden på gång i Uppsala de närmaste åren. Vi genomför för närvarande en ompositionering i staden och det är glädjande att Aros Bostad väljer att bidra till Uppsalas utveckling parallellt med HSB:s höga ambitioner.

Detta är Aros Bostads fjärde förvärv i den nya Aros III-strukturen. Under 2014 förvärvades ett projekt i Nacka av Stockholms läns landsting, fastigheten Tegeludden 16 på Gärdet från Kungsleden samt del av fastigheten Storseglet 3 i Gröndal av NCC.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Aros Bostad ger sig in i Uppsala – första projektet

Förvärvar från HSB. Aros Bostad har via en bolagsaffär förvärvat och tillträtt fastigheten Uppsala Kåbo 57:1 i Rosendalsområdet av HSB. Projektet har en laga kraft vunnen detaljplan och byggrätterna motsvarar drygt 9.000 kvm ljus BTA. Förvärvet sker inom ramen för strukturen Aros Bostad III AB.

Samir Taha, VD/Partner på Aros Bostadsutveckling AB:

– Vi är mycket glada över att kunna genomföra denna affär i ett mycket starkt utvecklingsområde. Detta blir vårt första projekt i Uppsala som är en mycket intressant marknad i stark tillväxt. Att kunna tillföra ytterligare ett byggklart utvecklingsprojekt till vår portfölj är helt i linje med våra planer att expandera vår verksamhet. Läget är mycket attraktivt med goda kommunikationer och med nära tillgång till grönområden i en mycket expansiv del av Uppsala.

Matias Lindberg, VD HSB Projektpartner AB:

– HSB har många spännande bostadsområden på gång i Uppsala de närmaste åren. Vi genomför för närvarande en ompositionering i staden och det är glädjande att Aros Bostad väljer att bidra till Uppsalas utveckling parallellt med HSB:s höga ambitioner.

Detta är Aros Bostads fjärde förvärv i den nya Aros III-strukturen. Under 2014 förvärvades ett projekt i Nacka av Stockholms läns landsting, fastigheten Tegeludden 16 på Gärdet från Kungsleden samt del av fastigheten Storseglet 3 i Gröndal av NCC.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed