Content page
Stina Ljungkvist ny VD på BSK Arkitekter | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stina Ljungkvist ny VD på BSK Arkitekter

Stina Ljungkvist blir BSK Arkitekters nya VD. Hon tar över rollen efter Ulf Mangefors den 9 februari. Samtidigt tillträder Anna Bergström på en nyinsatt position som vice VD, med fokus att utveckla företagets affärsrelationer. Ulf Mangefors fortsätter som arbetande styrelseordförande.

Stina Ljungkvist kommer närmast från en roll som kontorschef på BSK Arkitekter och har lång erfarenhet av stora komplexa projekt på företaget, medan Anna Bergström idag är affärsansvarig och uppdragsledande arkitekt.

– Vi växer mycket för tillfället, främst inom bostäder. Vi har idag projekt som totalt omfattar nästan 4.000 lägenheter, med uppdrag för bland annat Stendörren, Magnolia och Carlyle, säger Stina Ljungkvist.

Arbetet med att utse Ulf Mangefors efterträdare startade hösten 2014.

BSK Arkitekter har funnits sedan 1966 och ingår i Arcona-koncernen. Sedan juni 2014 är BSK Arkitekter till hälften medarbetarägt då arkitektkontorets samtliga anställda erbjöds delägarskap.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed