Content page
Victoria’s Secret öppnar på Emporia i Malmö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Victoria’s Secret öppnar på Emporia i Malmö

Första butiken utanför Stockholmsområdet. Steen & Ström Victoria’s Secret som är en av de ledande specialbutikerna inom underkläder och skönhetsprodukter planerar för expansion i Sverige och öppnar sin tredje butik på Emporia i Malmö. Det sker i samarbete men Agora Trading som en följd av framgången för de två första butikerna som öppnade på Arlanda flygplats 2013 och Hamngatan i Stockholm 2014.

Den nya butiken beräknas öppna i mitten mars 2015 på Emporia och kommer att ha Victoria´s Secret bästsäljande skönhetsprodukter, samt en unik samling av lyxiga tillbehör, förutom ett specifikt sortiment av trosor. Det handlar om liknande utbud som i centrala Stockholm och på Arlanda, alltså betydligt mindre än till exempel flaggskappsbutikerna i London.

Steen & Ström uppger för Fastighetsvärlden att förhyrningen är på 161 kvm (Butiken i Stockholm är på 149 kvm). Butiken ska slå upp portarna direkt till höger efter huvudentrén, Bärnstensentrén. Mittemot ligger H&M:s stora butik.

Företrädare för Agora Trading uppgav i oktober att man siktar på att öppna 10–15 enheter för Victoria’s Secret i Norden, varav merparten i Sverige. Både stadskärnor och köpcentrum i de allra största nordiska städerna är aktuella, läs mer i länkarna nedan.

– Det är spännande att ha fått in ett sådant stark internationellt varumärke på Emporia och det kompletterar på ett bra sätt det redan starka butiksutbudet. Att de valt Emporia som sin första etablering på köpcentrummarknaden i Skandinavien visar Emporias framgång och betydelse ytterligare säger Thomas Aquizerate, Country Manager på Steen & Ström.

Det är den första uthyrningen till Victoria’s Secret som Klépierre (som äger Steen & Ström) gjort inom hela sitt bestånd. Den amerikanska underklädskejan finns i Europa hittills fört och främst på flygplatser.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed