Content page
Piotr Fernandez förvärvar 23.000 kvm i Nora | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Piotr Fernandez förvärvar 23.000 kvm i Nora

Stockholmare förvärvar från Örebroare. Productor, som ägs av Örebroaren Lennart Carlsson, har sålt hela sitt fastighetsbestånd i Nora. Ny ägare till beståndet blir Rutstaden Fastigheter där Piotr Fernandez är huvudägare, även VD, samt ett antal andra investerare.

Beståndet består av 25 fastigheter som innehåller totalt 23 200 kvm uthyrningsbar yta, fördelat på 19.200 kvm bostäder och 4.000 kvm lokaler. Rosengren & Co har varit säljrådgivare.

Piotr Fernandez är bosatt i Stockholm men uppväxt i Lindesberg, som ligger 25 km från Nora. Det är hans första fastighetsförvärv till en bolagsgrupp där det sedan tidigare finns IT-, bygg- och låsverksamhet. Namnet Rutstaden kommer från den tidigare ägaren.

Nora har ungefär 6.500 invånare och avståndet till Örebro är 35 km.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed