Content page
Lokal aktör köper Lyviksberget i Ludvika | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lokal aktör köper Lyviksberget i Ludvika

Sjaelsö-bolag säljer till lokal aktör. Ett bolag som är kopplat till danska Sjaelsös konkursbo har sålt fastigheten Ludvika By 2:17 i Ludvika till det lokala fastighetsbolaget Farstukvisten som ägs av Nicklas Andersson. Priset är hemligt. PwC var rådgivare till säljaren.

Det handlar om Lyviksbergets handelsområde i sydöstra delen av tätorten som stod färdigt 2008, består av 11.000 kvm handelsytor och är fördelade på fyra fastigheter. Hyresgäster är Elgiganten, Coop Extra, Rusta och Jysk.

Flera etableringar har under de senaste åren ägt rum i närheten, bland annat Mio, vilket stärkt områdets attraktivitet.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Lokal aktör köper Lyviksberget i Ludvika

Sjaelsö-bolag säljer till lokal aktör. Ett bolag som är kopplat till danska Sjaelsös konkursbo har sålt fastigheten Ludvika By 2:17 i Ludvika till det lokala fastighetsbolaget Farstukvisten som ägs av Nicklas Andersson. Priset är hemligt. PwC var rådgivare till säljaren.

Det handlar om Lyviksbergets handelsområde i sydöstra delen av tätorten som stod färdigt 2008, består av 11.000 kvm handelsytor och är fördelade på fyra fastigheter. Hyresgäster är Elgiganten, Coop Extra, Rusta och Jysk.

Flera etableringar har under de senaste åren ägt rum i närheten, bland annat Mio, vilket stärkt områdets attraktivitet.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed