Content page
SSM värvar från JM | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SSM värvar från JM

SSM fortsätter att expandera och för att fortsätta stärka projektorganisationen har bolaget anställt ytterligare en avdelningschef. Magnus Forsling tillträder tjänsten den 19 februari 2015 .

Forsling har en betydande erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på JM i ett flertal olika roller, både som avdelningschef och projektledare. Han kommer närmast från en tjänst som projektledare i Uppsala.

– Magnus är en erkänt duktig projektledare med gedigen erfarenhet och kompetens från bostadsproduktion och projektledning. Vi är mycket glada att han har valt att börja hos oss på SSM. Hans erfarenheter och kompetens kommer att vara mycket viktig för vårt fortsatta strategiska arbete med att utveckla och nå bolagets långsiktiga målsättning säger SSM:s VD Mattias Roos.

SSM har under 2014 anställt sex nya medarbetare. I dag har bolaget 41 stycken anställda.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed