Content page
Skanska investerar 208 miljoner i kontorsprojekt i Vanda | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanska investerar 208 miljoner i kontorsprojekt i Vanda

Skanska Kommersiell Utveckling Norden startar ett nytt kontorsprojekt i Vanda, Finland, som är en del av Helsingfors storstadsregion. Investeringen uppgår till 23 miljoner euro, motsvarande cirka 208 miljoner kronor.

Den nya kontorsbyggnaden, Aviabulevardi, har en total golvyta om 9.100 kvadratmeter och ligger i Aviapolis-området intill flygplatsen Helsingfors-Vanda. Byggnaden kommer att ha ett flertal hyresgäster och byggs för att möta kraven för LEED-certifiering.

Byggarbetena kommer att inledas omgående och fastigheten beräknas stå klar under andra kvartalet 2016.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har hittills färdigställt tre projekt i Finland, inklusive Lintulahti-fastigheten och kontorsbyggnader i Manskun Rasti, som alla har blivit LEED-certifierade på nivå Platina.

Fastighetsvärlden Idag 2015-02-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed