Content page
Kilenkrysset blir helägare till handelsplats | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kilenkrysset blir helägare till handelsplats

Coop Fastigheter säljer andel. Kilenkrysset har förvärvat Coop Fastigheters 50 procent av handelsplatsen Solberga i Strängnäs. Kilenkrysset äger nu Solberga till 100 procent. Det underliggande fastighetsvärdet är 251 miljoner kronor.

Handelsplatsen ligger vid E20 ungefär fem kilometer söder om centrala Strängnäs. Hyresgäster är Willys, Intersport, Elon, Jysk, Euronics, Karlssons, Solberga Handelsträdgård och Coop Forum. Fastigheten har för några år sedan byggts ut till att omfatta över 20.000 kvm handelslokaler.

Kilenkrysset har stark lokala närvaro i Strängnäs och bolaget har sitt huvudkontor där.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Kilenkrysset blir helägare till handelsplats

Coop Fastigheter säljer andel. Kilenkrysset har förvärvat Coop Fastigheters 50 procent av handelsplatsen Solberga i Strängnäs. Kilenkrysset äger nu Solberga till 100 procent. Det underliggande fastighetsvärdet är 251 miljoner kronor.

Handelsplatsen ligger vid E20 ungefär fem kilometer söder om centrala Strängnäs. Hyresgäster är Willys, Intersport, Elon, Jysk, Euronics, Karlssons, Solberga Handelsträdgård och Coop Forum. Fastigheten har för några år sedan byggts ut till att omfatta över 20.000 kvm handelslokaler.

Kilenkrysset har stark lokala närvaro i Strängnäs och bolaget har sitt huvudkontor där.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed