Content page
Skanska säljer i Seattle för halv miljard i Seattle | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanska säljer i Seattle för halv miljard i Seattle

Nytt huvudkontor för Brooks – 40 000 kr/kvm. Skanska säljer utvecklingsfastigheten Stone34 i Seattle, USA, för 70 miljoner dollar, cirka 475 miljoner kronor. Köparen är ett joint venture mellan Unico Properties och the Laird Norton Company.

Stone34 är Skanskas första utvecklingsfastighet i Seattle och färdigställdes i somras. Fastigheten rymmer 12.000 kvm lokaler. Bottenvåningen rymmer över 2.000 kvm butiksyta, 800 kvm gemensamma utomhusytor, cykelparkering och bilparkering med laddstationer för elbilar. Nuvarande kommersiella hyresgäster är bland annat en flaggskeppsbutik för Brooks, känt för löparskor, och bolaget har även har flyttat sitt huvudkontor i byggnaden.

Skanska har två projekt under uppförande i Seattleområdet, och har även nyligen annonserat hyresavtal för marken för 2&U, ett förstklassigt kontorstorn i centrala Seattle.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Skanska säljer i Seattle för halv miljard i Seattle

Nytt huvudkontor för Brooks – 40 000 kr/kvm. Skanska säljer utvecklingsfastigheten Stone34 i Seattle, USA, för 70 miljoner dollar, cirka 475 miljoner kronor. Köparen är ett joint venture mellan Unico Properties och the Laird Norton Company.

Stone34 är Skanskas första utvecklingsfastighet i Seattle och färdigställdes i somras. Fastigheten rymmer 12.000 kvm lokaler. Bottenvåningen rymmer över 2.000 kvm butiksyta, 800 kvm gemensamma utomhusytor, cykelparkering och bilparkering med laddstationer för elbilar. Nuvarande kommersiella hyresgäster är bland annat en flaggskeppsbutik för Brooks, känt för löparskor, och bolaget har även har flyttat sitt huvudkontor i byggnaden.

Skanska har två projekt under uppförande i Seattleområdet, och har även nyligen annonserat hyresavtal för marken för 2&U, ett förstklassigt kontorstorn i centrala Seattle.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed