Content page
Minister och tunga köpare klara till heldag i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Minister och tunga köpare klara till heldag i Göteborg

Programmet färdigt – boka till specialpris fram till årsskiftet. Bostadsminister Mehmet Kaplan, Göteborgs kommunalråd Ulf Kamne (MP), Swedbanks chefekonom Anna Felländer, Balders VD Erik Selin, Kungsledens Biljana Pehrsson, skyskrapeentreprenören Ola Serneke, GTs Frida Boisen, inredningsduon Simon & Tomas och många, många fler tunga namn är nu klara som talare på vårens stora, heta heldag om fastigheter i Göteborg och Västsverige.

Den nya mer offensiva andan i stan med stora satsningar, stigande hyror och spännande projekt är i fokus på Göteborgsmarknaden 2015 som arrangeras av Fastighetsvärlden den 5 mars.

Seminariet tar pulsen på stora investerares planer för stan och alla deltagare kan välja mellan tre fördjupningsspår för att anpassa dagen efter det egna specialintresset. Spåren behandlar utvecklingen för bostäder, kontor respektive handel och hotell.

Intresset för seminariet är mycket stort och de senaste veckorna har inflödet av anmälningar varit starkt. Det bäddar för att dagen liksom förra året blir mycket välbesökt, med goda möjligheter till nätverkande. Dagen avslutas med ett stort mingel för talare, experter och alla deltagare.

Göteborgsmarknaden 2015 arrangeras på Radisson Blu Scandinavia Hotell i Göteborg.

Just nu finns en sista chans att boka en plats till specialpris – fram till 31 december får alla som anmäler sig 500 kr rabatt. Se fastighetsvarlden.se/seminarier för fullständigt program och prisinformation och gör din anmälan.

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed