Content page
Corem köper i Halmstad och säljer i Jönköping | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Corem köper i Halmstad och säljer i Jönköping

Köper för 47 miljoner. Corem utökar fastighetsbeståndet i Halmstad, Region Syd, genom förvärv av lagerfastigheten Fräsaren 4 belägen i Larsfrids/Vilhelmfälts industriområde med ett marknadsvärde om 47 miljoner. Lagerfastigheten omfattar cirka 11.500 kvm och ligger i anslutning till Corems övriga fastigheter i Halmstad. Fastigheten är fullt uthyrd på ett 10-årigt hyresavtal.

Corem fortsätter även att renodla fastighetsbeståndet och har avyttrat fastigheterna Arkadien 4 i Jönköping och Budkaveln 17 i Huskvarna. Fastigheterna omfattar cirka 4.500 kvm. Köpare är Estancia Fastigheter.

– Detta är vårt tredje förvärv i Halmstad och på ett år har vi gått från 0 till 50 000 kvm uthyrbar area i området och etablerat oss som en betydande aktör. Detta förvärv följer vår inslagna strategi att förvärva och bygga där vi redan finns, för att på så sätt skapa effektiva förvaltningsenheter. I och med renodlingen i Småland avyttrade vi även vår sista bostadsfastighet”, säger Eva Landén, VD på Corem.

Fastighetsvärlden Idag         2014-12-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed