Content page
Corem köper i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Corem köper i Göteborg

Köper för 91 miljoner. I Härryda kommun mellan Göteborg och Landvetter förvärvar Corem fastigheten Håltsås 1:17; en modern lagerfastighet med en total uthyrbar area om cirka 9 000 kvm och ett underliggande fastighetsvärde om 91 miljoner. Fastigheten är bebyggd med tre byggnader uppförda mellan 2008 -2011 och är fullt uthyrd. Genomsnittlig återstående kontraktslängd är cirka 8,5 år.

– Vi finns redan idag etablerade i Härryda kommun genom våra förvärv av Mölnlycke Logistikpark. Genom detta förvärv bygger vi på vårt bestånd i närområdet, men nu norr om RV 40 i direkt anslutning till det nya Bårhultsmotet. Vi ser potentialen i den fortsatta utvecklingen av Bårhults Företagspark och får i och med förvärvet av Håltsås 1:17 en stark position i området”, säger Eva Landén, VD på Corem.

Fastighetsvärlden Idag         2014-12-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed