Content page
Tribona köper för 200 mkr i Mölnlycke | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tribona köper för 200 mkr i Mölnlycke

Köper av egenanvändare. Tribona har via en bolagsaffär förvärvat logistikfastigheten Härryda Solsten 1:102 i Mölnlycke med ett fastighetsvärde om cirka 205 miljoner. Säljare är Oriola AB. Fastigheten har en uthyrningsbar yta på 28.676 kvm och Oriola hyr 23.387 kvm av ytan på ett 10-årigt hyresavtal. Övriga ytor, merparten lager, är vakanta. På fastigheten som uppgår till 127.996 kvm finns stora utvecklingsmöjligheter i form av nybyggnadsprojekt. CBRE har varit rådgivare till säljaren.

Tillträde till fastigheten och erläggande av köpeskilling har skett.

– Vår fastighetsportfölj i Göteborgsregionen fylls på med ytterligare en väldigt bra fastighet. Med detta förvärv har vi även skapat bra förutsättningar för att växa med ett nybyggnadsprojekt i ett väldigt bra läge, säger Per Johansson VD på Tribona.

Fastighetsvärlden Idag            2014-12-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed