Content page
Exerton förvärvar i Sollentuna | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Exerton förvärvar i Sollentuna

Köper 12.200 kvm kontor. Fastighetsbolaget Exerton har genomfört sitt andra förvärv och tillträtt fastigheten Träkolet 16 vid Sollentuna Centrum. Fastigheten består av ca 12.200 kvm kontors- och utbildningslokaler, varav ca 1.300 kvm är vakanta kontorsytor i olika storlekar, och ca 75 procent av hyresintäkterna kommer från skattefinansierad verksamhet.

Säljare är Valad och JLL Tenzing har varit rådgivare vid affären.

– Denna affär kompletterar väl vårt befintliga innehav av fastigheter i Sollentuna Kommun och vi ser fram emot en nära och långsiktig relation med nuvarande och nya hyresgäster, säger Mounir Tajiou, VD för Exerton.

Joakim Einarson, affärsutvecklingschef i Exerton:

– Vi söker hela tiden efter nya potentiella förvärv av kommersiella fastigheter med befintligt kassaflöde och där fastigheten har ytterligare potential över tid.

Fastighetsvärlden Idag         2014-12-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed