Content page
Lundbergs hyr ut till Swedbank i nybygge | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lundbergs hyr ut till Swedbank i nybygge

Tar hela kontorsytan. Lundbergs har tecknat ett hyresavtal med Swedbank avseende lokaler i centrala Norrköping, i projektet Tulpanen 18. Den cirka 1.500 kvm stora lokalen ligger i korsningen av Hantverkaregatan och Olai Kyrkogata i anslutning till köpcentrumen Linden och Spiralen.

Husets uthyrningsbara yta blir sammantaget 3.300 kvm varav 1.500 är kontor. Swedbank tar med andra ord hela kontorsytan i projektet,

I den nyproducerade byggnaden finns sedan tidigare Systembolaget och Lundbergs egen BoButik. Swedbank tillträder lokalen i augusti 2015.

– För oss var det viktigt att få en hyresgäst med rätt profil till huset. Swedbanks varumärke stärker Olai Kyrkogata ytterligare och befäster breddningen av Norrköping city. Vi är glada och stolta att Swedbank valde oss som hyresvärd och vi ser nu fram emot att fylla återstående butiksytor med rätt hyresgäster, säger Fredrik Ljung, kommersiell förvaltare hos Lundbergs.

Fastighetsvärlden Idag              2014-12-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed