Content page
Försäljning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Försäljning

Datum: 2014-12-17 08:45
Text:

​​Stena Fastigheter har tecknat avtal om försäljning av fastighetsbeståndet Lövgärdet i Göteborg

Stena Fastigheter har tecknat avtal om försäljning av fastighetsbeståndet Lövgärdet i Göteborg. Köpare är Fastighets AB Victoria Park som har som mål att långsiktigt investera i miljonprogramsområden i tillväxtorter och genom samhällsengagemang medverka i och stödja den lokala utvecklingen. Avtalet är villkorat av att köparen erhåller finansiering.
 
Stena Fastigheter förvärvade Lövgärdet i februari 2006. Området består av 1 277 lägenheter och ca 30 % av den totala ytan utgörs av kommersiella ytor såsom vårdcentral, skola, äldreboende och butiker. Tillträde beräknas ske sista veckan i mars 2015.
 
- Vi har under snart 10 år ägt och utvecklat Lövgärdet och när vi nu fick ett erbjudande och möjlighet att sälja fastigheterna till en långsiktig aktör som vill fortsätta bidra till utvecklingen av området tog vi det strategiska beslutet att tacka ja. Vi är alltid intresserade av att göra bra affärer men har ett säljaransvar och omtanke om våra hyresgäster. Försäljningsresultatet ger oss nu möjligheter att ytterligare satsa på nyproduktion i Göteborg, Malmö och Stockholm, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef, Stena Fastigheter.
 
Göteborg den 17 december 2014
Stena Fastigheter AB
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christel Armstrong Darvik, Koncernchef, Stena Fastigheter, tel 075-241 50 15 christel.armstrongdarvik@stena.com
 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed