Content page
Susanne Wallberg är ”Årets Transaktionskonsult 2014″ | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Susanne Wallberg är ”Årets Transaktionskonsult 2014″

19 var nominerade. För andra året i rad premierar Fastighetsvärlden de konsulter inom transaktion och uthyrning som gjort bäst ifrån sig under året. En jury bestående av tio inflytelserika branschpersonligheter har valt ut vinnarna. Idag presenterar vi vinnaren inom transaktion och i morgon vinnaren inom uthyrning.

Vinnare av Årets Transaktionskonsult 2014 är Leimdörfers Susanne Wallberg. På andra plats placerade sig Tom Lindahl, JLL Tenzing och på tredje plats placerade sig Anders Nordvall, Cushman & Wakefield. Wallberg fanns med i vinnarstriden också förra året men slutade på på plats tre och är nu glad över att erövra topplaceringen.

– Det är förstås väldigt smickrande men på Leimdörfer jobbar vi i team så det är aldrig bara en persons förtjänst när det går bra, säger Wallberg.

Hon har jobbat på Leimdörfer sedan år 2 000 och trots att det i ”konsultår” räknat är länge så har hon inga planer på att röra sig vidare.

– Lättrörliga konsulter är något man främst sett inom uthyrning men det är sant, det bli allt vanligare också i mitt skrå men jag trivs väldigt bra på Leimdörfer.

Läs hela intervjun med Susanne Wallberg i det senaste numret av magasinet Fastighetsvärlden, nummer 12/2014.

Fastighetsvärlden Idag           2014-12-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed