Content page
Ukrainsk kedja ska öppna tio hotell i Sverige | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ukrainsk kedja ska öppna tio hotell i Sverige

Start i Norrtälje. Magnus Wetterholms ukrainska hotellkedja Reikartz Hotel Group har köpt Hotell Roslagen i Norrtälje. Det är första steget i hotellkedjans planer på att öppna uppemot tio hotell i Sverige, uppger Besöksliv. Reikartz Hotel Group driver 26 hotell i Ukraina.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Ukrainsk kedja ska öppna tio hotell i Sverige

Start i Norrtälje. Magnus Wetterholms ukrainska hotellkedja Reikartz Hotel Group har köpt Hotell Roslagen i Norrtälje. Det är första steget i hotellkedjans planer på att öppna uppemot tio hotell i Sverige, uppger Besöksliv. Reikartz Hotel Group driver 26 hotell i Ukraina.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Ukrainsk kedja ska öppna tio hotell i Sverige

Start i Norrtälje. Magnus Wetterholms ukrainska hotellkedja Reikartz Hotel Group har köpt Hotell Roslagen i Norrtälje. Det är första steget i hotellkedjans planer på att öppna uppemot tio hotell i Sverige, uppger Besöksliv. Reikartz Hotel Group driver 26 hotell i Ukraina.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Ukrainsk kedja ska öppna tio hotell i Sverige

Start i Norrtälje. Magnus Wetterholms ukrainska hotellkedja Reikartz Hotel Group har köpt Hotell Roslagen i Norrtälje. Det är första steget i hotellkedjans planer på att öppna uppemot tio hotell i Sverige, uppger Besöksliv. Reikartz Hotel Group driver 26 hotell i Ukraina.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed