Content page
Newsec värvar ny VD dotterbolag | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Newsec värvar ny VD dotterbolag

Jesper Kronstrand har rekryterats som ny VD till Newsec Technical Services. Han kommer närmast från Relacom där han har arbetat sedan 2008, senast som sälj- och marknadsdirektör. Han börjar sin nya roll den första mars 2015. Stongholds styrelse har identifierat Newsec Technical Services som ett område med betydande tillväxtpotential.

FV Idag 2014-12-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Newsec värvar ny VD dotterbolag

Jesper Kronstrand har rekryterats som ny VD till Newsec Technical Services. Han kommer närmast från Relacom där han har arbetat sedan 2008, senast som sälj- och marknadsdirektör. Han börjar sin nya roll den första mars 2015. Stongholds styrelse har identifierat Newsec Technical Services som ett område med betydande tillväxtpotential.

FV Idag 2014-12-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Newsec värvar ny VD dotterbolag

Jesper Kronstrand har rekryterats som ny VD till Newsec Technical Services. Han kommer närmast från Relacom där han har arbetat sedan 2008, senast som sälj- och marknadsdirektör. Han börjar sin nya roll den första mars 2015. Stongholds styrelse har identifierat Newsec Technical Services som ett område med betydande tillväxtpotential.

FV Idag 2014-12-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed