Content page
Nordika har halverat vakansen i Kista | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nordika har halverat vakansen i Kista

Halverat vakansgraden sedan tillträde. Under hösten har Nordika hyrt ut 2.800 kvm i Electra Building, Keflavik 1, på Isafjordsgatan 30-32 i Kista. Det är totalt fem hyresgäster som tecknat lokaler under denna period, MedLearn, Locum, HansaWorld, Easy Communication samt Golf Lab.

Electra Building har en uthyrningsbar yta om cirka 26.000 kvm och sedan Nordikas övertagandet 2013, har de uppgraderat fastigheten samt arbetat aktivt med uthyrningar vilket resulterat i att man sänkt vakansgraden från 40 procent till 20 procent på lite drygt 18 månader. Uthyrningarna har genomförts i samarbete med Nordic PM.

Nordika uppger sig ha flera stora förhyrningar på gång och räknar med att fastigheten kommer vara fullt uthyrd under 2015.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed