Content page
NREP har rest kassa för att köpa för 10 miljarder | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NREP har rest kassa för att köpa för 10 miljarder

Stängt den nya breda fonden. NREP har stängt sin nya fond Nordic Strategies Fund efter att ha rest 400 miljoner euro, vilket är mer än 325 miljoner euro som var ursprungsmålet. Bakom fonden står 18 europeiska och amerikanska investerare.

Fonden har en målvolym att förvärva fastigheter för cirka 10 miljarder kronor och har via delstängningar redan förvärvat cirka hälften. Via elva transaktioner har Nordic Strategies Fund förvärvat retail med ledande ankarhyresgäst, modern logistik och bostäder.

Läs mer om fondernas investeringsmöjligheter i länkarna nedan.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed