Content page
Qbranch hyr 2.750 kvm i Solna Port | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Qbranch hyr 2.750 kvm i Solna Port

Fyller upp efter Skanska – Lämnar Lilla Essingen. Nordic PM och Cushman & Wakefield har gemensamt genomfört en uthyrning av kontorslokaler om drygt 2.750 kvm i Solna Port vid Haga Norra, för uppdragsgivaren Commerz Reals räkning.

Ny hyresgäst blir Qbranch, med beräknad inflyttning sommaren 2015.

IT-specialisterna Qbranch väljer i och med det nytecknade hyresavtalet att flytta sitt Stockholmskontor, med cirka 250 medarbetare, från Lilla Essingen till fastigheten Solna Port på Råsundavägen vid Haga Norra. Avtalet träder i kraft sommaren 2015 och löper sedan över sju år.

– Det är mycket glädjande att Qbranch delat vår syn på möjligheterna till prisvärda, moderna och effektiva lokaler genom att välja Solna Port för etablering av sitt nya kontor. Vi ser det som ytterligare en bekräftelse på den attraktionskraft som vår fastighet besitter och gläds åt det uppsving som detta ger oss i vårt arbete med att fylla fastigheten med nytt liv, säger Martin Hoppe, Commerz Real.

– Vi hade redan mycket goda erfarenheter från Solna Port, där vi sedan i våras hyr yta för vår nya datahall. När det blev aktuellt för oss med en flytt av vårt Stockholmskontor så spelade det väl fungerande samarbetet in i vårt val, säger Mikael Svender, Project Management Officer Qbranch.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed