Content page
Andreas Nelvig ringde in NP3 på börsen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Andreas Nelvig ringde in NP3 på börsen

6.000 aktieägare. Norrlandsbolaget NP3 ringdes under torsdagsmorgonen in på Nasdaq Stockholm. Handeln inleddes på 34,50 kronor per aktie vid klockan 9.00 och efter två timmars handel var priset 33,20 kronor per aktie, alltså en nedgång med drygt 3 procent. Följ kursutvecklingen här.

Andreas Nelvig, VD, kommenterar:

– Det är väldigt roligt att vi haft ett stort intresse för NP3s notering från såväl allmänheten som institutionella investerare. Vi hade som mål att få 1.500 nya aktieägare men genom det stora intresset välkomnar vi nu 6.000 nya aktieägare till NP3. Jag ser fram emot en fortsatt positiv utveckling för NP3.

Rickard Backlund, styrelseordförande, kommenterar:

– NP3s utveckling har sedan starten 2010 varit mycket god och vi ser fram emot att föra NP3 vidare i en noterad miljö. Det är styrelsens bedömning att en notering gynnar fortsatt expansion och utveckling.Det kapital som NP3 tillförs genom emissionen kommer främst att användas för kompletterande förvärv på befintliga marknader.

Catella Corporate Finance Stockholm HB är finansiell rådgivare och Avanza Bank AB är emissionsinstitut och selling agent i samband med noteringen. Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KB är legal rådgivare.

Np3 äger fastigheter för cirka 3,2 miljarder kronor. Marknadsområden är Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Np3 är uppbyggt ur Norrlandspojkarna.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed