Content page
Svenska Hus köper i Partille | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Svenska Hus köper i Partille

Svenska Hus har köpt två industrifastigheter i Partille med en yta total yta på ca 9.600 kvm. Fastigheterna Skulltorp 1:614 med en yta på 5.800 kvm, och Lexby 1:109 med en yta på 3.800 kvm förvärvades från Pro Value genom en bolagsaffär och ombud i affären var CBRE. Tillträdet skedde den 30 november.

– Fastigheten i Skulltorp med sitt visuella läge vid E20 och fastigheten i Lexby med byggrättsmöjligheter i Brodalens industriområde, är båda fastigheter som har stor potential för fortsatt utveckling, säger Lars Vardheim, VD på Svenska Hus AB.

Svenska Hus ingår i Gullringsbokoncernen där också MVB, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad och Forestry Skogsrörelse ingår. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Hyresintäkterna 2013 för Svenska Hus uppgick till 379 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till drygt 4 Mdr.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed