Content page
Coop Fastigheter köper i Falun | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Coop Fastigheter köper i Falun

Coop Fastigheter har förvärvat fastigheten Gruvbron 2 av Mitt Media. Fastigheten ligger med direkt anslutning till Hanröleden (E16) och är enligt Coop Fastigheter ett av Falu kommuns bästa handelslägen. I dag har Coop endast en butik i Falun, Coop Konsum Kvarnberget, men nu planeras för en ny Coop-butik på cirka 3.000 kvm i det nyförvärvade läget.

I dagsläget medger detaljplanen handel, men ej livsmedel. Coop Fastigheters ambition är att tillsammans med Falu kommun omgående starta en detaljplaneändring. När planen ändrats rivs befintlig byggnad och byggnationen av den nya Coopbutiken påbörjas. Till dess är tanken att byggnaden hyrs ut för annan verksamhet i befintligt skick.

Fastighetsvärlden Idag 2014-12-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed